دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

قوه قضاییه: اعلام نقص تحقیقات در پرونده هواپیمای اوکراینی ارتباطی با انتخابات ندارد

قوه قضاییه توضیحاتی درباره رای دیوان عالی کشور مبنی بر نقص تحقیقاتی پرونده هواپیمای اوکراینی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 28
کد خبر: ۲۵۵۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، قوه قضاییه در این باره اعلام کرد:

در نشست خبری که در یکی از رسانه‌های کشور برگزار شد وکیل پرونده خانواده برخی از جانباختگان هواپیمای اوکراینی ادعایی را در مورد حکم دادگاه هواپیمای اوکراینی مطرح کرد.

علیزاده طباطبایی مدعی شده بود که دیوان عالی کشور رای پرونده را نقض کرده است که بررسی صحت و سقم این موضوع از دیوان عالی کشور نشان می‌دهد شعبه صادر کننده رای نقص تحقیقاتی گرفته است.

در این نشست خبری که والدین دو تن از جانباختکان این حادثه نیز در آن حضور داشتند ادعایی مطرح می‌شود که با واقعیت موجود فاصله زمانی بسیاری دارد.

یکی از خانواده‌ها در گفتگو با رسانه موصوف مدعی می‌شوند: «تغییرات رخ‌داده پس از انتخابات نحوه مواجهه‌ها را ۱۸۰ درجه تغییر داده است».

ادعای تغییر روند پرونده بر اساس نتیجه انتخابات در حالی مطرح شده است که دادنامه شعبه دیوانعالی کشور به تاریخ ۱۳ خرداد شماره شده است که با در نظر گرفتن ایام انشا، تایپ و ... قطعا تصمیم و تنظیم پیش نویس حتی به قبل از سقوط بالگرد رئیس جمهور شهید، آیت الله رئیسی برمی‌گردد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر